10 Haziran 2017 Cumartesi

Görükle Evden Eve Nakliyat


Daha çok genç nüfusun bulunduğu Nilüfer ilçesinin Görükle mahallesine sağladığımız nakliyat hizmetimize ve sunduğumuz fırsatlara değineceğiz. Ben yüksek katlarda oturan biriyim, eşyalarım merdivenlerden çıkarılırken/indirilirken çiziliyor, kırılıyor veya herhangi bir zarar görüyor diyen bir çok insan var. Asansörlü taşımacılık ile eşyalarınız kolayca yukarı katlardan aşağıya indirilir veya çıkarılır. Bunun yanı sıra eşyalarınızı taşımadan önce tek tek ambalajlayarak herhangi bir çizilme ve kırılma riskine karşı dayanıklı hale getiririz. Güvenlik önlemi alınan eşyalarınız yıllardır bu alanda tecrübe edinmiş ekibimiz tarafından dikkat ve özenle taşınır. Görükle Evden Eve Nakliyat olarak taşıdığımız eşyaların herhangi bir kazayla karşılaşmasıyla oluşabilecek hasarın onarımını ve onarım masrafını üstlenmekteyiz.

Yukarıdaki hizmetleri vaat eden ve bunları ucuz bir fiyata vereceğini söyleyen firmalar genel olarak aldatma peşindedir. Görükle Evden Eve Nakliye sizin için en uygun maliyeti hesaplatmak ve iş koşullarını belirlemek için evinize taşınma öncesinde ücretsiz olarak ekspertiz gönderir. Bu sayede bütçenize en uygun fiyat belirlenmiş olur. Teknolojik imkanları kullanarak, bu sektördeki bütün gelişmeleri takip ederek kendimizi geliştirmeyi hedeflememizin amacı tamamen sizlere daha iyi bir hizmet vermekten geçiyor. Görükle Evden Eve Taşıma evinize eşyalarınız taşındıktan sonra montaj işlemine ihtiyaç duyan eşyalarınızında montajını yaparak sizin üzerinizdeki yükün büyük bir kısmını da kaldırmış oluyor. Bursa'da stresten uzak, kolay ve güvenli bir taşımacılık hizmeti istiyorsanız Görükle Evden Eve Taşımacılık 0553 886 89 16 numarasını arayarak bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bursa evden eve nakliyat

Bursa evden eve nakliyat firmamız,Ofisleri, dükkanları, arşivleri, üretim tesislerini, malzeme depolarını zamanında ve güvenli bir şekild...